Recent Project
National Heart Centre Singapore Wall Murals

The Salt Lab designed a series of environmental wall murals that complement the building’s modern architecture while creating welcoming, accessible spaces. The new National Heart Centre Singapore (NHCS) was inspired by the concept of a “healing garden for the heart“, and creating a warm, accessible environment for patients. A heritage wall on Level 1 tells the…

Recent Project
sifa-cover-large

The Singapore International Festival of Arts is reviving a decades-old festival with thoughtful, visionary curation. After a year on hiatus, SIFA returned in 2014 with a new approach to inspire diverse audiences through great artistic experiences. In response to the challenge of representing the theme “Legacy and the Expanded Classic”, the festival identity for the Singapore International Festival…

Latest Blog
NHC_environmental-blog

A sneak peek at our latest work for the newly officially opened National Heart Centre, Singapore. Bright and breezy, the building was designed to be “healing garden for the heart”, so expect some welcoming and friendly spaces coming your way.

Caution: Cape does not enable user to fly.

Warning label on Batman Costume


What’s Going On